Mode och musik

Något som verkligen hör ihop är mode och musik. Här spelar det ingen roll om du ser det utifrån en musikers åsikter eller den som lyssnar på musiken. Alla vet de att det finns en viss stil som tillhör den musik de lyssnar på eller spelar.

Det som är mest påtagligt är själva kläderna, men sedan finns det också många accessoarer som passar in på olika musikgenrer. Det kan exempelvis vara patches och pins. Vill du se ett bra utbud av både kläder och accessoarer? Hitta något som passar genom att kolla in sortimentet i en av de många online butiker som finns.

Vilken musik påverkar modet mest

Det är en verkligt svår fråga. Den musik som påverkar modet mest är nog den generella popmusiken, då det oftast handlar om casual wear samt street wear. Dock finns det olika extrema genrer som påverkar modet för deras anhängare på ett kraftigare sätt.

Här kan du exempelvis ta hårdrock, punk och synth som exempel. Sist men inte minst ska du också se till rapmusik. Vad du än gillar att lyssna på kommer du omedvetet att påverkas av det mode som tillhör musiken. Det är dock inget att oroa sig för, det finns många som du och många gånger är det positivt att vara med i en grupp.

Posted by: Jens Persson on